Χωρίς Ζέκα η προπόνηση

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Κάρλος Ζέκα τη Δευτέρα, λόγω της ίωσης που του ταλαιπωρεί. Οι Λαγός, Πέτριτς και Μέντες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Δημοσίευση: 13/01/2014 - 12:32

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Κάρλος Ζέκα τη Δευτέρα, λόγω της ίωσης που του ταλαιπωρεί. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει τις επόμενες ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα με τη Βέροια. Από εκεί και πέρα, οι Λαγός, Πέτριτς και Μέντες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Λαγός, Πέτριτς και ο Μέντες λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο. Δεν προπονήθηκε ο Ζέκα λόγω ίωσης.

Ο Σίλντενφελντ προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν έλαβε μέρος στο δίτερμα. Ο Νάνο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης».