Πρώτος τον Δεκέμβριο ο Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν ο νικητής του Δεκεμβρίου, στη ψηφοφορία των "ερυθρολεύκων" φιλάθλων, για το καλύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν ο νικητής του Δεκεμβρίου, στη ψηφοφορία των “ερυθρολεύκων” φιλάθλων, για το καλύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας παίκτης συγκέντρωσε το 38% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χαβιέ Σαβιόλα με 35%.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Το Olympiacos.org με την βοήθεια του κόσμου αναδεικνύει κάθε μήνα το ωραιότερο ερυθρόλευκο γκολ που έχει σημειωθεί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Το μήνα Δεκέμβριο, όπως κάθε μήνα, οι επιλογές ήταν πολλές! Οι αγώνες με Εργοτέλη, Άντερλεχτ, Άρη και Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτοί που οι ποδοσφαιριστές μας σημείωσαν τα πέντε καλύτερα γκολ.

Η δική σας ψήφο όμως ήταν αυτή που ξεχώρισε το γκολ του Ανδρέα Σάμαρη στο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης! Το γκολ του Έλληνα μέσου μετά από κόρνερ του Ντομίνγκεζ ήταν το τρίτο από τα συνολικά πέντε που σημείωσε η ομάδα μας στον αγώνα που “έκλεισε” την αγωνιστική δράση για το 2013.

Στην τελική ψηφοφορία υπήρχε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος με το γκολ του Σάμαρηνα έρχεται πρώτο με 38% και το γκολ του Χαβιέρ Σαβιόλα απέναντι στην Άντερλεχτ δεύτερο με 35%. Τρίτο ακολούθησε ξανά του Αργεντινού επιθετικού αυτό απέναντι στον Απόλλων με 14% και στις δύο τελευταίες θέσεις τα γκολ των Βάις και Κάμπελ απέναντι σε Άρη και Εργοτέλη αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Το 0-1 του Κάμπελ απέναντι στον Εροτέλη 7%
Το 2-1 του Σαβιόλα απέναντι στην Άντερλεχτ 35%
Το 0-2 του Βάις απέναντι στον Άρη 7%
Το 0-3 του Σάμαρη απέναντι στον Απόλλωνα 38%
Το 0-5 του Σαβιόλα απέναντι στον Απόλλωνα 14%».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.