Περιμένει καλύτερη εικόνα η διοίκηση

Δεν άρεσε η εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στη διοίκηση της ομάδας.
Δημοσίευση: 13/01/2014 - 07:48

Δεν άρεσε η εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στη διοίκηση της ομάδας, η οποία περιμένει άμεση βελτίωση. Ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε από την Τούμπα απογοητευμένος με την απόδοση των παικτών του Χουμπ Στέφενς και τις αποδοκιμασίες που άκουσαν από τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα έχει τις επόμενες ώρες σύσκεψη με τους υπόλοιπους υπευθύνους της ομάδας, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας. Στη σύσκεψη αναμένεται να συζητηθεί και η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να αποκτηθεί και ένας επιθετικός, ο οποίος θα έχει το εύκολο γκολ και θα μπορέσει να δώσει άμεσα λύσεις.

Από εκεί και πέρα, οι επαφές για τον Μάαρτεν Μάρτενς συνεχίζονται με την Αλκμαάρ να είναι αμετακίνητη στη θέση της και να αξιώνει χρήματα, για την παραχώρηση του Βέλγου τον Ιανουάριο. Ο Στέφενς από την πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ομάδας, πως θέλει από τώρα τον παίκτη και δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να υπάρξουν σχετικές κινήσεις. Τέλος, ο ΠΑΟΚ εξετάζει και διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.