Μάντζιος: «Για όσους χαρήκανε μαζί μας» (video)

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Πανθρακικού έδωσε ο Άκης Μάντζιος που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη. Παράπονα από τη διαιτησία ο Ράινερ Μάουρερ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Πανθρακικού έδωσε ο Άκης Μάντζιος που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη. Παράπονα από τη διαιτησία ο Ράινερ Μάουρερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ξάνθη μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα σε ένα ντέρμπι με τα όλα του σε αθλητικά πλαίσια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες και των 2 ομάδων. Ήμασταν καλύτεροι από την Ξάνθη σε γενικές γραμμές. Υπήρχε μεγάλη θέληση από τους οπαδούς μας και το παρατηρήσαμε μετά το ματς. Κάναμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και κοιτάμε το μέλλον καλύτερα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αφιερώνουμε αυτήν την νίκη σε όλο τον κόσμο της ομάδας και σε όσους χαρήκανε μαζί μας.

Δεν θα έπρεπε να κάνω αλλαγές στο 30? και δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να κάνω νωρίτερα αλλαγές. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Όσον αναφορά την αλλαγή του Μ’Μπό κρίνω οτι έπρεπε να γίνει. Το πλάνο του προπονητή άλλες φορές βγαίνει, άλλες όχι. Ο Μολίνα προπονείται κανονικά είναι σε αγωνιστική δράση και στο Αγρίνιο θα είναι έτοιμος. Ο Ιγκόρ ζήτησε αλλαγή. Θέλουμε άλλον έναν παίχτη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάουρερ:

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ξεκινήσαμε καλά το ματς και νομίζω οτι στο πρώτο τέταρτο έπρεπε να έχει κερδίσει η ομάδα ένα πέναλτι, αλλά δόθηκε φαουλ από τον διαιτητή. Παράλληλα είχαμε και ευκαιρίες με τον Τριάδη. Η συνέχεια ήταν δύσκολη γιατί σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού παίξαμε με δέκα παίχτες, αλλά παρ’ όλα αυτά, πήγαμε καλά, έχοντας τον έλεγχο.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Σολάρι. Ως προς το πρώτο γκολ του Πανθρακικού, δεν έχω άποψη, αλλά ισοφαρίσαμε γρήγορα. Το δεύτερο γκολ όμως ήταν σίγουρα οφσάιντ, το είδα και εγώ, ήταν πάνω στην δικιά μου γωνία. Μπορεί κάποιος να καταλάβει πώς νοιώθω εγώ μετά την ήττα και την καλή παρουσία που είχαμε.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και αν υπολογίσουμε το μεγάλο διάστημα που ήμασταν με δέκα παίχτες είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν αισθάνομαι υπερήφανος για τα τελικά αποτελέσματα. Συνέχεια άλλοι λόγοι μας αναγκάζουν να είμαστε υπό το βάρος της ήττας. Δεν έχω άποψη για τις αποβολές.

Στη μεταγραφική περίοδο ήρθε ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά δεν έχουμε άλλες επιλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Εντάξει έχουμε ακόμα 15 παιχνίδια και υπάρχει χρόνος να δούμε αν είμαστε μέσα στους στόχους. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και με πάθος παρά τα αγωνιστικά προβλήματα. Ήξερα οτι ο Πανθρακικός είναι δυνατή ομάδα, έχασε μόνο από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας και τον αντιμετωπίσαμε με σεβασμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.