Μανιάτης: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Δημήτρη» (video)

Στο πλευρό του τραυματία Δημήτρη Σιόβα βρίσκονται όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Γιάννης Μανιάτης.

Στο πλευρό του τραυματία Δημήτρη Σιόβα βρίσκονται όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Γιάννης Μανιάτης.

Αναλυτικά:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος ήμασταν πολύ επικίνδυνοι. Ίσως μπορούσα να τελειώσω το παιχνίδι είχα την πιο κλασική ευκαιρία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ισοπαλίες. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι έγινε αντιαθλητικό για αυτό θα ήθελα να πω να είναι πιο προσεκτικοί και οι διαιτητές και οι αντίπαλοι συμπαίκτες. Χθες αυτό που ζήσαμε ήταν συγκλονιστικό, όλοι είναι σοκαρισμένοι με τον τραυματισμό του Δημήτρη. Για αυτό θα ήθελα να είμαστε πιο προσεκτικοί. Θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι για τον Δημήτρη και να του αφιερώσουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε.

Όλη η ομάδα είμαστε δίπλα του, τον επισκεφθήκαμε στο νοσοκομείο. Τους μήνες που θα μείνει έξω θα είμαστε κοντά του. Είναι σημαντικό μέλος της ομάδας μας και θα τον στηρίξουμε μέχρι να γυρίσει, γιατί έχει στεναχωρηθεί παρά πολύ και για τον Ολυμπιακό και για την Εθνική.

Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε το αήττητο και να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε. Σήμερα αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και για αυτό δεν φύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.