Θεοδωρίδης: «Να εφαρμόζουν τους κανονισμούς οι διαιτητές» (video)

Παράπονα από τη διαιτησία του ματς κόντρα στον Ατρόμητο, είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης που μίλησε στην κάμερα του novasports.
Δημοσίευση: 12/01/2014 - 21:45

Παράπονα από τη διαιτησία του ματς κόντρα στον Ατρόμητο, είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης που μίλησε στην κάμερα του novasports.

Αναλυτικά:

«Οι φίλαθλοι είδαν σήμερα τι συνέβη. Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί, πέντε από τους παίκτες μου βαστάνε τα πόδια τους. Υπήρχαν καθυστερήσεις δεκάλεπτες στο πρώτο ημίχρονο και δόθηκαν τρία λεπτά, μάλλον είχε χαλάσει το χρονόμετρο κάποιου. Πρέπει συνολικά να μην παίχτηκε ποδόσφαιρο για 15 περίπου λεπτά. Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία αλλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μην εφαρμόζει κατά γράμμα τους κανονισμούς και να προστατεύει την ακεραιότητα των παικτών. Έχουμε μεγάλη ανάγκη από τους παίκτες και εκπροσωπούμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Παίζουν καθαρά τα παιδιά και τώρα όλοι μέσα βαστάνε τα πόδια τους. Εύχομαι να βάλουν μυαλό οι άρχοντες των αγώνων και να σφυράνε το κάθε σφύριγμα και προπαντώς τα εσκεμμένα χτυπήματα.

Η φάση του Ολαϊτάν που φεύγει μόνος του και σηκώνεται οφσάιντ διαμορφώνει αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ελληνική διαιτησία έστω και με αυτά τα σφάλματα. Σε ατμόσφαιρες όπως η σημερινή που δεν την έχω συναντήσει ούτε στην Τούμπα, πρέπει να μην φοβούνται και να σφυρίζουν ότι βλέπουν. Όταν βλέπουν εσκεμμένα χτυπήματα να εφαρμόζουν τους κανονισμούς».