Σάντσεζ: «Η απόδοση της ομάδας τα λέει όλα» (video)

Δεν είχε να πει πολλά για την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του Απόλλωνα ο Λόρι Σάντσεζ, που τους έδωσε συγχαρητήρια. «Ανησυχώ για την εικόνα» σχολίασε ο Σάκης Τσιώλης.

Δεν είχε να πει πολλά για την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του Απόλλωνα ο Λόρι Σάντσεζ, που τους έδωσε συγχαρητήρια. «Ανησυχώ για την εικόνα» σχολίασε ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντσεζ:

«Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Η νίκη ήρθε με μεγάλη προσπάθεια. Βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο όσα κάναμε στις προπονήσεις. Ήμασταν ανώτεροι από την αρχή, είχαμε ευκαιρίες και ήταν σημαντικό το γκολ που βάλαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά. Η απόδοση της ομάδας τα λέει όλα. Στο διάστημα των 8-9 εβδομάδων που δουλεύουμε αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, καθώς ό,τι κάνουμε στις προπονήσεις το βγάζουν αγωνιστικό χώρο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιώλη:

«Ανησυχώ, είναι η δεύτερη φορά που δείχνουμε τέτοια εικόνα. Είναι ντροπή το αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ. Βέβαια, υπήρξαν στιγμές που έγειραν το ματς, όπως η μεγάλη φάση που είχαμε με τον Ιλιτς πριν τελειώσει το ημίχρονο και το γκολ του Απόλλωνα αμέσως μετά. Στη συνέχεια πήγαμε να αντιδράσουμε, όμως ήρθε το δεύτερο γκολ που μας έβγαλε εντελώς εκτός ρυθμού. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας, η ομάδα έχασε τον ηγέτη της, τον Ντε Βινσέντι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να συνέλθουμε γρήγορα γιατί θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, είναι μια ιστορική ομάδα, που επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα. Είναι μια βαριά ήττα για μας, μια ήττα που δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε. Είναι ντροπή για όλους εμάς που έχουμε το αγωνιστικό κομμάτι και τη μεγαλύτερη ευθύνη την παίρνει ο προπονητής. Θα πρέπει να βελτιωθούμε εν όψει του επόμενου αγώνα, που θα κρίνει πολλά για μας». 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.