Ρομπέρτο: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο» (video)

Θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο, όπως τόνισε στην κάμερα του novasports ο Ρομπέρτο. «Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες στη θέση μου» ανέφερε ο Εντινγκά.
Δημοσίευση: 12/01/2014 - 21:15

Θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο, όπως τόνισε στην κάμερα του novasports ο Ρομπέρτο. «Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες στη θέση μου» ανέφερε ο Εντινγκά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρομπέρτο:

«Η ευκαιρία του Παπαδόπουλου ήταν από τις φάσεις του παιχνιδιού, καταφέραμε να βγάλουμε τον κίνδυνο. Έγινε ωραίο ματς σήμερα απέναντι σε μια καλή ομάδα που ξέρει να κάνει τα πράγματα όπως πρέπει.

Και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά καλοί. Έριξε ρυθμό ο Ατρόμητος στο β' και είχαμε χώρο για να ανέβουμε στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο.

Δεν μπορούμε να βάλουμε όρια, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε αλλά ξέρουμε πως αυτό δεν γίνεται κάθε φορά. Το γεγονός πως είμαστε αήττητοι είναι σημαντικό, αν συνεχίσουμε με αυτό τον στόχο τότε είναι σίγουρο πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εντινγκά:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ο αντίπαλός μας έπαιξε πολύ καλά στον τομέα της δύναμης. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε σε γκολ και όταν συμβαίνει αυτό το 0-0 είναι ένα νορμάλ αποτέλεσμα.

Το να μην χάνεις είναι πολύ σημαντικό. Είναι στόχος μας να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τις νίκες, τουλάχιστον να μη χάνουμε όταν δεν κερδίζουμε. Θέλουμε την πρωτιά, αν έρθει αήττητο το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς. 

Ήταν σημαντικό που επανήλθα στην βασική ενδεκάδα. Μ' αρέσει να έχω τη δυνατότητα να παίζω όσο πιο συχνά γίνεται. Θέλω να βοηθώ την ομάδα μου με όποιον τρόπο μπορώ. Γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές στη θέση μου οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και να κερδίζω τη θέση μου μέσα στα παιχνίδια».