Λαζαρίδης: «Δείχνουμε χαρακτήρα»

Για την καλύτερη εμφάνιση του Ατρομήτου φέτος έκανε λόγο ο Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». «Συγχαρητήρια στον Ρομπέρτο» σχολίασε ο Λουίτζι Τσέναμο.

Για την καλύτερη εμφάνιση του Ατρομήτου φέτος έκανε λόγο ο Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». «Συγχαρητήρια στον Ρομπέρτο» σχολίασε ο Λουίτζι Τσέναμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαζαρίδη:

«Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες και είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και τον βαθμό, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε μεγάλη συνέχεια, πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο.

Ο Ατρόμητος δείχνει χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι και κυνηγάει τους 3 βαθμούς. Κάθε ματς που περνάει θέλουμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία. Να κρατήσουμε την τρίτη θέση. Κρατάμε το βαθμό και την  εμφάνιση και κοιτάμε παρακάτω.

Ξέαμε πως ο Ολυμπιακός σκοράρει σε κάθε παιχνίδι και κλείσαμε κατάλληλα όλους τους χώρους. Είναι σημαντικό να μη δέχεσαι γκολ από τον Ολυμπιακό. Είχαμε παραπάνω κίνητρο.

Δεν κινδυνέψαμε από τα πλάγια ούτε αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει με πρόσωπο. Τα βγάλαμε γιατί τα δουλέψαμε και πετύχαμε τον στόχο μας.

Τον περιμέναμε καλύτερο τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως η ομάδα μου δεν άφησε τον Ολυμπιακό να βγάλει τα καλά του στοιχεία. Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση.

Δεν έχουμε να διορθώσουμε μεγάλα πράγματα, λεπτομέρειες υπάρχουν βέβαια.

Ο προπονητής έχει συμβάλλει στη σταθερότητα της ομάδας αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Για κλήση στην Εθνική, άλλοι είναι οι αρμόδιοι να απαντήσουν. Είναι όνειρο να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο.

Το πιο σημαντικό είναι τα πλέι οφ και εκεί πρέπει να πέσει το βάρος. Μετά ο πρώτος στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να διεκδικήσουμε τη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσέναμο:

«Ήταν ένα ντέρμπι και οι δύο ομάδες απέδειξαν γιατί βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αγωνιστήκαν χωρίς σκοπιμότητες. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Ο Παπαδόπουλος έκανε μια πολύ καλή κεφαλιά αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έβγαλε τη φάση, γι αυτό έχει την αξία που έχει.

Δημιουργήσαμε κινδύνους, κρατήσαμε τη μπάλα και για αυτό είχαμε αρκετό έλεγχο του παιχνιδιού και στα δύο ημίχρονα. Η άμυνα του Ολυμπιακού είναι πολύ συμπαγής, πατήσαμε περιοχή και βάλαμε παίκτες μέσα. Δεν παίξαμε ποδόσφαιρο σκοπιμοτήτων. Το 0-0 πρέπει να μας αφήνει ικανοποιημένους.
Σε όλα τα παιχνίδια έχω την ίδια συγκέντρωση. Χαιρόμαστε γιατί ο κόσμος του Περιστερίου γέμισε το γήπεδο και μας έδωσε ώθηση. Απλά θα θέλαμε να τους έχουμε κοντά μας και στα άλλα ματς και όχι μόνο στα ντέρμπι.

Είναι πολύ δύσκολη η φάση του Παπαδόπουλου, ο Ρομπέρτο έχει κλάση, του αξίζουν συγχαρητήρια.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έχουμε δείξει πως έχουμε πολύ καλό σύνολο, απλά σε αυτά τα ματς παίρνεις μια τονωτική ένεση αφού κοντράρεις στα ίσια την καλύτερη ομάδα και μπορείς και τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.