Μίτσελ: «Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα» (video)

Μοιρασμένο χαρακτήρισε το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, που τόνισε πως ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν αποκτηθεί αντικαταστάτης του Σιόβα. «Παίξαμε στα ίσια τον Ολυμπιακό» τόνισε ο Γιώργος Παράσχος.

Μοιρασμένο χαρακτήρισε το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, που τόνισε πως ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν αποκτηθεί αντικαταστάτης του Σιόβα. «Παίξαμε στα ίσια τον Ολυμπιακό» τόνισε ο Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε πολλές εξηγήσεις και δικαιολογίες, το ματς ήταν πολύ μοιρασμένο, ο Ατρόμητος μπήκε πολύ καλά και πήρε τον έλεγχο στο κέντρο. Αυτό μας δημιούργησε δυσκολίες, όμως η αλήθεια είναι ότι παρόλο που δε δεχτήκαμε μεγάλη πίεση δε νιώσαμε σήμερα άνετα.

Στο β μέρος, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά μας έλειπε η ακρίβεια στα σουτ. Όμως όταν παίζεις με τον Ατρόμητο δεν μπορείς να είσαι απρόσεκτος, όπως με τη φάση του Παπαδόπουλου, αλλά ευτυχώς το εκπληκτικό σουτ απέκρουσε ο Ρομπέρτο.

Ξέρουμε ότι δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα, διότι παίζει και ο αντίπαλος».

Για τον Σιόβα και αν θα γίνει μεταγραφή αμυντικού:

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για το Δημήτρη. Είναι εκτός από σπουδαίος παίκτης και καλός μας συνάδελφος, αγαπημένη προσωπικότητα για όλους μας. Θα σκεφτούμε την επόμενη εβδομάδα για τις ανάγκες μας και θα αποφασίσουμε για  το τι θα κάνουμε. Ο Δημήτρης μπορεί να προλάβει το Μουντιάλ αλλά εμείς δυστυχώς μάλλον θα τον χάσουμε για όλη τη σεζόν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παράσχου:

«Έγινε πολύ καλό παιχνίδι, δεν είχαμε εμείς σκοπιμότητα, παίξαμε στα ίσα τον Ολυμπιακό, επιδιώξουμε να πρεσάρουμε και να σκοράρουμε. Για πρώτη φορά νομίζω ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τόσες δυσκολίες σε κυκλοφορία και ανάπτυξη. Ο κόσμος πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος παρότι δεν μπήκε γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για το στόχο της τρίτης θέσης. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι τα άκρα, με τις βοήθειες από τα μπακ του. Το ότι σταματήσαμε με τον τρόπο που παίξαμε και τις βοήθειες από τους παίκτες μας τον Χολέμπας ήταν σημαντικό, όπως και τους ακραίους κυνηγούς του Ολυμπιακού. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Βάις στις αλληλοκαλύψεις, εκεί μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα στο τέλος. Νομίζω κάναμε πιο τρανταχτές ευκαιρίες, εντάξει υπήρχε το δοκάρι του Ολυμπιακού, αλλά η απόκρουση του Ρομπέρτο ήταν εκπληκτική και έδειξε ξανά την αξία αυτού του παιδιού. Αυτό που μας έλειψε σήμερα ήταν η τελική μας πάσα, αν είχαμε καλύτερες επιδόσεις εκεί θα ήταν καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.