Βεργέτης : «Κάναμε καλό παιχνίδι»(video)

Ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αντέδρασε και ξεπέρασε την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης μετά το 3-0 με τον Πλατανιά

Ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αντέδρασε και ξεπέρασε την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης μετά το 3-0 με τον Πλατανιά

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην αμυντική μας οργάνωση και λειτουργία. Ο αντίπαλος δεν έγινε επικίνδυνος προς στην εστία μας. Ήμασταν καλοί και στην ανάπτυξη και την επίθεση. Η ομάδα δείχνει ότι συνεχίζει τα καλά στοιχεία που είχε και στα Γιάννινα. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί ενωμένοι να ξεπεράσουμε την κακιά στιγμή στο Κύπελλο. Πρέπει, όμως, να έχουμε διάρκεια».
Για τον Μπαράλες:
«Πειθαρχικά λειτουργείς στο επαναλαμβανόμενο λάθος και όχι στο λάθος της στιγμής. Συζήτησα με τον Μπαράλες και μου είπε ότι σε μία φάση που τον καβάλησε ο αντίπαλος, που έπαιξε με τα χέρια και του έκανε φάουλ, ο διαιτητής έδωσε χέρι. Μου είπε ότι ήταν λάθος η αντίδραση του, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Δεν πρέπει μετά από αυτά να τιμωρήσεις. Στην επανάληψη πρέπει».
Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Πολλές ομάδες έχουν αρχίσει να αποκτούν ομοιογένεια. Οι ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία γίνονται πιο επιθετικές και αυτό θα δυσκολέψει τους επόμενους αγώνες. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα μας».

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των ομάδων μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά:
 «Είχαμε φάσεις και στα δύο ημίχρονα, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Σε ένα καθοριστικό σημείο έγινε το 2-0 και εκεί έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Το τρίτο γκολ θα έλεγα ότι ήταν η χαριστική βολή. Από εκεί και πέρα είχαμε τη φάση να ξαναμπούμε στο ματς με τον Κάταϊ, αλλά αυτό δεν έγινε. Αν κάναμε ένα γκολ θα ξαναμπαίναμε στο ματς. Με το αν όμως δεν γίνεται ποτέ τίποτα. Κερδίζει πάντα αυτός που κάνει τα γκολ. Είχαμε μια παρουσία που δεν ήταν καλή. Ήταν μια κακή παρένθεση, αλλά δεν χαλάει η εικόνα μας. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τον αγώνα με τον ΟΦΗ που είναι δύσκολος και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι».
Για τον Αστέρα:
«Ο Αστέρας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό δε χωρά αμφιβολία. Είναι δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα και ιδιαίτερα στην Τρίπολη. Δεν έχουν σημασία οι απουσίες ούτε μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Ο Ερνάντεζ για παράδειγμα δεν έπαιζε, μπήκε ο Μπαντής και έπιασε δύο τετ α τετ. Αυτοί που μπαίνουν είναι καλύτεροι καμιά φορά από αυτούς που παίζουν. Όμως ο Αστέρας έχει ομοιογένεια και οι προσθήκες του κάθε φορά είναι λίγες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.