Ντάσιος: «Ζητάμε συγγνώμη» (video)

Συγγνώμη από διοίκηση και κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε ο Γιώργος Ντάσιος μιλώντας στην κάμερα του novasports για τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα. «Ντροπιαστική ήττα» σχολίασε ο Θέμης Τζημόπουλος.

Συγγνώμη από διοίκηση και κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε ο Γιώργος Ντάσιος μιλώντας στην κάμερα του novasports για τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα. «Ντροπιαστική ήττα» σχολίασε ο Θέμης Τζημόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάσιου:

Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και οι μόνες φάσεις που κινδυνέψαμε ήταν με μεγάλες μπαλιές. Είχαμε δυο τρεις ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και άλλαξαν οι ισορροπίες. Θα είχαμε δει άλλο ματς αν έμπαινε το γκολ του Ίλιτς.

Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι και ενώ ξεκίνησε καλά στην πορεία δεν πήγε όπως το περιμέναμε. Κάναμε αρκετά λάθη, θέλαμε να κάνουμε όλοι το κάτι παραπάνω και δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που μας αρμόζει, ζητάμε συγγνώμη από τη διοίκηση και τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζημόπουλου:

«Είναι μια ντροπιαστική ήττα, μόνο συγγνώμη μπορούμε να ζητήσουμε από τον κόσμο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε, αλλά δεχθήκαμε το γκολ από ένα αράουτ στο τέλος του ημιχρόνου. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε, ο αντίπαλος ότι έκανε πήγαινε μέσα.

Το ξεχνάμε αυτό το ματς και κοιτάμε αυτό με την Καλλονή που είναι τελικός για εμάς. Ευθύνη φέρουμε όλοι όσοι συμμετείχαμε και πρέπει να ανεβάσουμε στροφές. Χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ τους φιλάθλους μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.