Διαφορετικός στο Περιστέρι

Με αρκετές αλλαγές και στόχο να επιστρέψει στις νίκες θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ (19:00 Novasports 3).

Με αρκετές αλλαγές και στόχο να επιστρέψει στις νίκες θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ (19:00 Novasports 3). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο, αφού η απογοήτευση είναι έκδηλη σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Ο Μάκης Χάβος προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του και να τους τονίσει πως η προσοχή πρέπει να στραφεί από εδώ και στο εξής στον στόχο των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας, διατηρώντας παράλληλα το 4-2-3-1. Ο Χαλκιάς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Κοντρέρας και Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ετό και Λίνο θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Αρίας και Γκαρσία θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια και Κουτσιανικούλης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, ενώ ο Αθανασιάδης θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, οι όποιες αποφάσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη αναβάλλονται, καθώς προέχει η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος, κυρίως με τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι φήμες τον θέλουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα, όμως το πιθανότερο είναι να παραχωρήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους «ασπρόμαυρους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.