Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από Λεβαδειακό

Την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός με την απόκτηση του Σεμπάστιαν Πρζιρόβσκι και του Ερικ Γουόρντεν .

Την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός με την απόκτηση του Σεμπάστιαν Πρζιρόβσκι και του Ερικ Γουόρντεν .
Συγκεκριμένα, μετά την διευθέτηση του θέματος που είχε για το συμβόλαιό του με την Πολόνια Βαρσοβίας, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Πολωνός τερματοφύλακας Σεμπάστιαν Πρζιρόβσκι, έφτασε στη Λιβαδειά και στη συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Φαράντο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας συναντήθηκε και με τον Ερικ Γουόρντεν, με τον οποίο είχε έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία κι έτσι ο Γκανέζος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση για τον Πρζιρόβσκι αναφέρει
«Μετά την επιστροφή του από την Πολωνία και το αίσιο τέλος σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του με την Πολόνια Βαρσοβίας, ο Πολωνός goalkeeper SEBASTIAN PRZYROWSKI, συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο, όπου επιβεβαιώνοντας την προφορική συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Sebastian Przyrowski είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας και τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην Πολόνια Βαρσοβίας».

Η ανακοίνωση για τον Γουόρντεν αναφέρει:
«Στα γραφεία της ΠΑΕ συναντήθηκε ο τεχνικός διευθυντής κ. Φαράντος με τον ποδοσφαιριστή Eric Warden, όπου ο Γκανέζος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.