Μιλάει ο Ζαγοράκης

Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει σύντομα ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει σύντομα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του «Δικέφαλου» του Βορρά εμφανίζεται προβληματισμένος με την εικόνα που είδε στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός. Ο Ζαγοράκης είναι έντονα προβληματισμένος και «παγώνει» τις όποιες αποφάσεις προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της εισόδου της ομάδας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και παράλληλα, η αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρεται να τόνισε στο περιβάλλον του πως στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει θα μιλήσει αναλυτικά για το που δαπανήθηκαν τα χρήματα και παράλληλα για τα λάθη που έγιναν την εφετινή σεζόν. Επίσης, δεν είναι λίγοι αυτοί που αφήνουν να εννοηθεί πως ο Ζαγοράκης θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, ο Μάκης Χάβος προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Η νίκη είναι «μονόδρομος» για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και ο Έλληνας τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1.

Ο Χάβος ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα και οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Σαβίνι και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Ετό και Λίνο θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Αρίας και Γκαρσία θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ και Τσουκαλάς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.