Τέλος ο Φιλομένο

Τελείωσε άδοξα η εφετινή σεζόν για τον Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο.

Τελείωσε άδοξα η εφετινή σεζόν για τον Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος απουσιάζει τους τελευταίους μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικέφαλου» του Βορρά μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν, αφού δεν κατάφερε να βοηθήσει κατά την παρουσία του στην Τούμπα. Η επέμβαση αφορά αποκατάσταση στον χόνδρο και στον μηνίσκο του ποδιού και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο χρόνος αποθεραπείας του Φιλομένο υπολογίζεται στους τρεις μήνες και ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία, σε όποια ομάδα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, να σταθούν όλοι στο πλευρό του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Ανίς Μπουσαΐντι. Ο πρώην παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για την εφετινή πορεία της ομάδας του και αναφέρθηκε στους λόγους, οι οποίοι τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μπουσαΐντι τόνισε:

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: “Δεν είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσω. Το είδα με λίγη δυσκολία από κάποια site. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό και είχε το πάνω χέρι στον τελικό. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε να περάσει στον τελικό και είναι κάτι που με στενοχώρησε”.

Για το πόσο πολύ ήθελε ο ΠΑΟΚ αυτό το Κύπελλο: ” Το γνωρίζω αφού μέχρι πριν μερικούς μήνες ήμουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Φυσικά τώρα είμαι μέλος μίας νέας ομάδας και δε γνωρίζω αν είναι καλό ή κακό για την καριέρα μου, αλλά θα ήθελα να εξελιχθεί σε καλό”.

Για το τι του λείπει από τον ΠΑΟΚ: ” Μου λείπουν πολλά πράγματα. Η Τούμπα, η ομάδα, ο κόσμος, η ατμόσφαιρα, οι συμπαίκτες μου, πέρασα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, το είχα γράψει και στο facebook.”.

Για το τι τον έκανε να φύγει από τον ΠΑΟΚ: ” Δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε με τη διοίκηση, ούτε με τους φιλάθλους, απλά κάποιες φορές είμαι πολύ συναισθηματικός και καλό είναι να φύγεις από κάτι πριν κάποια πράγματα γίνουν δυσκολότερα. Έτσι και επέλεξα να φύγω, δεν ήταν δική μου απόφαση, ήταν απλά συμβιβαστική”.

Τι θα έλεγε σε έναν παίκτη αν τον ρωτούσε για την Ελλάδα: ” Σίγουρα η συμβουλή μου θα ήταν να πάει στην Ελλάδα, γιατί μπορείς να νιώσεις τι είναι να είσαι ποδοσφαιριστής. Δημιουργούνται πολλά αισθήματα από τη στήριξη του κόσμου. Έχεις πραγματικά απίστευτη βοήθεια”.

Για το αν είχε καταλάβει ότι η ομάδα είναι κουρασμένη: ” Αρκετοί παίκτες είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά, και από την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ήταν 22 παίκτες έτοιμοι για να παίξουν και να πετύχει η ομάδα το στόχο της, οπότε δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα κούρασης”.

Για το τωρινό στόχο του ΠΑΟΚ: ” Ο στόχος είναι να παραμείνει μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στα πλέι οφ μπορεί να κατακτήσει τη θέση που οδηγεί στο Champions League. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίκτες είναι να παραμείνουν ενωμένοι και να συγκεντρωθούν στο στόχο τους”

Για τη Ρωσία και τη Ροστόφ: ” Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία στοχεύει πολύ ψηλά στο Πρωτάθλημα. Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι λίγο πιο δυνατό από το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι πιο τεχνικό”.

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ του λείπει περισσότερο: “Μου λείπουν όλοι οι παίκτες, αλλά, περισσότεροι μου λείπει ο Κρέσιτς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.