«Να επιστρέψω στο γήπεδο την αγάπη του κόσμου»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκες παρουσιάστηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τους «ερυθρόλευκους», με τον 32χρονο να είναι εμφανώς ευδιάθετος στο νέο του ξεκίνημα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκες παρουσιάστηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τους «ερυθρόλευκους», με τον 32χρονο να είναι εμφανώς ευδιάθετος στο νέο του ξεκίνημα.

Ο έμπειρος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ως παίκτης του Ολυμπιακού, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου των Νταμπλούχων Ελλάδας Γιάννη Βρέντζου, του Αθλητικού διευθυντή Πιέρ Ισά και του Διευθυντή Επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά.

Το πρόσωπο της παρουσίασης σαφώς και ήταν ο «Τσόρι» Ντομίνγκες, που δήλωσε ανυπόμονος να βρεθεί στο γήπεδο με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων»: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο και να δώσω ό,τι καλύτερο έχω για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και παίζει πάντοτε σε υψηλό επίπεδο. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος: Να παίζω κι εγώ σε υψηλό επίπεδο».

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε και τον κόσμο του Ολυμπιακού για την πρώτη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που μου έδειξαν την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή. Άμεσα σκοπός μου είναι να τους επιστρέψω την αγάπη αυτή, με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο. Δέχθηκα κρούσεις κι από άλλες ομάδες: Τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από την Ισπανία, ήθελα να έρθω, όμως, στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος είναι πώς πάντα βρίσκεται ψηλά και είναι μεγάλη ομάδα».

Τέλος, ο Λατινοαμερικάνος μίλησε για τον Μίτσελ, αλλά και για αγωνιστικά ζητήματα όπως για το που του αρέσει να παίζει στο γήπεδο: «Είναι πολύ σημαντικό που με ήθελε ο προπονητής και μου άρεσε αυτό. Έπαιξε ρόλο στο να έρθω. Μ΄ αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά από το κέντρο, όμως θα παίξω όπου ο προπονητής μου κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Θα ξεκινήσω ταπεινά και θα συνεργαστώ με τους συμπαίκτες μου. Αν αποκτήσω ηγετικό ρόλο, αυτό θα το διαπιστώσουμε αργότερα μετά από πολύ σκληρή δουλειά».

Τον «Τσόρι» Ντομίνγκες προλόγισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ενώ τον λόγο πήρε για τις συστάσεις και ο Διευθύνων Σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Βρέντζος, τονίζοντας: «Είναι πολύ σημαντικό που ένας ποδοσφαιριστής με την καριέρα του Ντομίνγκες επιλέγει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό. Ό,τι χρειάζεται, έχει γίνει και θα γίνει. Δεν μπορεί κάθε μέρα να παρουσιάζονται καινούρια ονόματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.