Τέλος ο Πετράκης από τον ΠΑΣ

Περισσότερα από 5 χρόνια καθοδήγησε την ομάδα των Ιωαννίνων ο Κρητικός προπονητής, αποτελώντας από σήμερα κι επίσημα παρελθόν
Δημοσίευση: 08/05/2019 - 20:22
Ο Γιάννης Πετράκης ύστερα από μεγάλες επιτυχίες στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα έγραψε την τελευταία σελίδα της σταδιοδρομίας του στο σύλλογο της Ηπείρου, καθώς την Τετάρτη (8/5) με επίσημες ανακοινώσεις εκατέρωθεν μπήκε η τελεία σε αυτή την όμορφη ποδοσφαιρική περιπέτεια. 

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τονίζει ότι αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο και οι στιγμές που έζησε η ομάδα μαζί του δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

«H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Πετράκη μετά από 5,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πάγκο της ομάδας μας.
Ο κ.Πετράκης αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, δάσκαλο και προπονητή που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου.
Ζήσαμε στιγμές μαζί, που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, στιγμές μεγάλες και για τον ιστορικό σύλλογο του ΠΑΣ αλλά και για την πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Ιωάννινα.
Στιγμές γεμάτες συναισθήματα. Θα είσαι πάντα μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θα είναι πάντοτε σπίτι σου η πόλη. Ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία» καταλήγει η ΠΑΕ της Ηπείρου.

Ο Κρητικός προπονητής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω επίσημης τοποθέτησης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Τον πρόεδρο, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες άμεσους και έμμεσους, τους δημοσιογράφους και ιδιαίτερα τον κόσμο που ήταν κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα.Όλα αυτά τα 5,5 χρόνια εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που υπηρέτησα αυτή την ομάδα!
Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ο ΠΑΣ ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα»!