Βάις: «Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού θέλει ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος δήλωσε περήφανος που θα συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδος.

Να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού θέλει ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος δήλωσε περήφανος που θα συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένα καλό «σκαλοπάτι» για την καριέρα του, ενώ ανέλυσε και τους προσωπικούς του στόχους. Ο Βάις μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία 24ωρα όλη η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς. Βάις; Όλοι με τη μεταγραφή σου ασχολούνται και περιμένουν πολλά από σένα.

«Το γνωρίζω και είναι υπέροχο το συναίσθημα να ξέρεις πως μιλούν όλοι με τόσο καλά λόγια. Με κολακεύει, αλλά ταυτόχρονα μου δημιουργεί και ευθύνη το γεγονός ότι περιμένουν πολλά από μένα. Γνωρίζω πως στον Ολυμπιακό θα παίζω συνεχώς υπό πίεση, γιατί οι άνθρωποι της ομάδας και οι οπαδοί έχουν απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές τους και παρότι δεν μου έχει συμβεί στο παρελθόν, πιστεύω πως θα το συνηθίσω. Περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο μας παιχνίδι για να ζήσω αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στην έδρα μας».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιλέξεις τον Ολυμπιακό;

«Προτίμησα τον Ολυμπιακό γιατί είναι μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία, παίζει στο Champions League και ξέρω πως έχει τρελούς φιλάθλους! Φανατικούς με την ομάδα! Μου αρέσει να παίζω μπροστά σε τρελούς φιλάθλους κι επειδή είμαι κι εγώ λίγο τρελός (γελάει), πιστεύω ότι θα έχω καλή χημεία με την εξέδρα. Καλή επικοινωνία. Γνωρίζω, επίσης, ότι ο Ολυμπιακός έχει υψηλούς στόχους για αυτό και θέλω, εάν μείνω πολλά χρόνια να κερδίζω τίτλους».

Σκέφτεσαι να μείνεις πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό;

«Δεν γνωρίζω τι θα γίνει στο μέλλον. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο και εάν μείνω και τα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, θέλω να τα κερδίσω όλα! Πρωτάθλημα, Κύπελλο και να έχουμε, φυσικά και μία καλή πορεία στο Champions League».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό;

«Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα. Μου άρεσαν πολλοί οι άνθρωποι. Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Όλοι όσοι γνώρισα ήταν πολύ ευχάριστοι και καλοί μαζί μου. Πιστεύω πως θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα».

Με ποιες άλλες ομάδες μίλησες πριν επιλέξεις τον Ολυμπιακό;

«Δεν θέλω να πω ονόματα, όμως είχα προτάσεις από Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και Ρωσία».

Τι ξεχωριστό έχει ο Μίνο Ραϊόλα και έγραψες στο Twitter ότι είναι ο καλύτερος μάνατζερ στον κόσμο;

«(γελάει) Είμαστε μαζί τρία χρόνια τώρα και σε κάθε μεταγραφή που έκανα αυτό το διάστημα, ένιωθα ευτυχισμένος. Πριν πάρω μία απόφαση, τη συζητάω πάντα μαζί του και από κοινού σκεφτήκαμε πως ο Ολυμπιακός θα είναι το καλύτερο σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Μιλάω πολύ για ποδόσφαιρο με το πατέρα μου και ο Μίνο είναι σαν δεύτερος πατέρας μου. Τον σέβομαι και με σέβεται και εκείνος».

Τι σημαίνει να έχεις τον ίδιο ατζέντη με τους Ιμπραΐμοβιτς, Μπαλοτέλι;

«Είναι σίγουρα τιμητικό. Ο Μίνο, έχει πολλούς παίκτες, έχει το πάθος, αγαπάει τη δουλειά του και θέλει πάντα το καλύτερο για όλους μας».

Γνωρίζεις τον κ. Μίτσελ ή κάποιους από τους νέους σου συμπαίκτες;

«Μόνο ως ονόματα. Δεν θυμάμαι να έχουμε γνωριστεί στον παρελθόν. Κάποιους τους έχω αντιμετωπίσει με την εθνική ομάδα στα μεταξύ μας παιχνίδια. Σε μια εβδομάδα, όμως, ξεκινάμε προετοιμασία και τότε θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε. Πιστεύω πως θα τα πάμε καλά και θα έχουμε καλή χημεία στα αποδυτήρια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.