Κοντά σε Φερνάντες ο ΟΦΗ

Τον Καναδοπορτογάλο γκολκίπερ της Τβέντε Ντάνι Φερνάντες, με τη μορφή δανεισμού, είναι κοντά στο να ενσωματώσει στο δυναμικό του για τη νέα περίοδο ο ΟΦΗ.

Τον Καναδοπορτογάλο γκολκίπερ της Τβέντε Ντάνι Φερνάντες, με τη μορφή δανεισμού, είναι κοντά στο να ενσωματώσει στο δυναμικό του για τη νέα περίοδο ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί φαίνεται πώς έχουν έρθει σε συμφωνία με την ολλανδική ομάδα για το μονοετή δανεισμό του 29χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ (2003-2008), ενώ έχει περάσει από Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Πανσερραϊκό.

Ο διεθνής Πορτογάλος, γεννημένος στο Έντμοντον του Καναδά, δεν υπολογίζεται ως βασικός από το σύλλογο της Ερντιβίζιε, ο ΟΦΗ κινήθηκε έγκαιρα για να τον εντάξει στο ρόστερ του ως δανεικό, ενώ διατηρεί και ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του παίκτη το καλοκαίρι του 2014 από την ολλανδική ομάδα!

Μετά τον Δασκαλάκη, λοιπόν, οι Ηρακλειώτες είναι κοντά στο να κλείσουν συμφωνία μ΄ έναν ακόμη έμπειρο γκολκίπερ κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.