Εβδομάδα εξελίξεων στα μετεγγραφικά

Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Μάρκους Μπεργκ και Έρικ Φάλκενμπουργκ για τον Παναθηναϊκό.
Δημοσίευση: 01/07/2013 - 08:32

Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Μάρκους Μπεργκ και Έρικ Φάλκενμπουργκ για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προσπαθούν να εντάξουν τους δυο ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό τους, με τον Σουηδό να συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες από τον Ολλανδό. Ο 28χρονος επιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το «τριφύλλι», ενώ συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στο Αμβούργο. Ο διεθνής επιθετικός θα υπογράψει σύμφωνα με δημοσιεύματα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» με το Φάλκενμπουργκ, προκειμένου να τελειώσει άμεσα το θέμα του. Ο Ολλανδός μέσος έχει ζητήσει εγγυήσεις από τους «πράσινους», σχετικά με τα χρήματα που θα λάβει από το συμβόλαιό του. Αυτό που προβληματίζει τον πρώην παίκτη της Αλκμάαρ είναι το πότε θα εισπράττει τα χρήματά του.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Νταμπίζας θα έχει μια ακόμα επαφή με τον Γιώργο Καραγκούνη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν. Τέλος, στα μέσου Ιουλίου αναμένεται να στην Αθήνα ο Μαχαμαντου Ντιαρά, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν ο 32χρονος παίκτης είναι υγιής, τότε θα υπογράψει στους «πράσινους».