Υπέγραψε ο Βισέντο, πενταετές για Μουσκάι

Την απόκτηση του Τσάρλτον Βισέντο ανακοίνωσε το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα, που διατηρεί στο ρόστερ του για τα επόμενα πέντε χρόνια και τον νεαρό Μουσκάι.

Την απόκτηση του Τσάρλτον Βισέντο ανακοίνωσε το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα, που διατηρεί στο ρόστερ του για τα επόμενα πέντε χρόνια και τον νεαρό Μουσκάι.

Ο νεαρός Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων και μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος  και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ξέρω ότι είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες στους νέους να διακριθούν. Χαίρομαι  που θα είμαι μέλος της και θα συμμετέχω στην προσπάθειά  ώστε να πραγματοποιήσει μια εξίσου καλή πορεία και την  φετινή  περίοδο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», είπε ο Βισέντο.

Παράλληλα, ο ΠΑΣ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον νεαρό Αρμπέν Μουσκάι, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα Κ-20 του συλλόγου.

Ο διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Αλβανίας τόνισε ότι ελπίζει να δικαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Θέλω να ευχαριστήσω  τον πρόεδρο και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν, τον γενικό αρχηγό Λευτέρη Ντούσκο  και τον προπονητή μου στην Κ20 Γιάννη Τάτση με τον οποίο δουλέψαμε μαζί και ελπίζω να τον δικαιώσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.