Κλείνει ο Μπεργκ

Ο Νίκος Νταμπίζας εξασφάλισε εξουσιοδότηση από το Αμβούργο για την μετακίνηση του Μάρκους Μπεργκ χωρίς οικονομικό αντίτιμο και ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας εξασφάλισε εξουσιοδότηση από το Αμβούργο για την μετακίνηση του Μάρκους Μπεργκ χωρίς οικονομικό αντίτιμο και ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» βρέθηκε στη Γερμανία τις τελευταίες μέρες για να πιέσει το Αμβούργο προς την κατεύθυνση της «απελευθέρωσης» του 26χρονου στράικερ, τον οποίο άλλωστε οι Γερμανοί δεν υπολογίζουν.

Παράλληλα, στο Αμβούργο βρέθηκε και ο δικηγόρος του παίκτη, ο οποίος πίεσε επίσης την ομάδα για τον ίδιο σκοπό.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η συζήτηση του Νταμπίζα με τον αθλητικό διευθυντή του Αμβούργου Όλιβερ Κρόιτσερ απέδωσε καρπούς, με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» να λαμβάνει την εξουσιοδότηση των Γερμανών για να διαπραγματευτεί με τον παίκτη, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι το Αμβούργο δεν θα αξιώσει χρήματα για τον Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός, έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σουηδό, ωστόσο απομένουν να διευθετηθούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

Αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας ο Μπεργκ να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.