Στον αστερισμό του Μπλάνκο

Με την προσοχή στραμμένη στις εξελίξεις στο θέμα του Μπλάνκο, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (19:30 Novasports 1).

Με την προσοχή στραμμένη στις εξελίξεις στο θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (19:30 Novasports 1). Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να απαντήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας που του κατέθεσε η διοίκηση της Ένωσης και όλοι στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» εκφράζουν την αισιοδοξία πως ο 28χρονος φορ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στις τάξεις της Ένωσης.

Ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος τόνισε χαρακτηριστικά για τις επαφές των δυο πλευρών στην εφημερίδα «Sportday»: «Γνωρίζω ότι έχει σταλεί πρόταση από την ΑΕΚ, όμως δεν την έχω δει ακόμα. Τώρα εδώ έχουμε. καρναβάλι και φιέστα. Την Τετάρτη που θα τη δω θα μπορέσω να πω περισσότερα».

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την συμμετοχή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Μανόλο Χιμένεθ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όπως επίσης και τους Καφέ, Γκέντσογλου και Γιάχιτς και προτίθεται να παρατάξει την Ένωση με 4-4-2.

Ο Σάχα θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Δέλλας και Ματέος θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί. Οι Γεωργέας και Καράμπελας θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ντιόπ και Γκερέιρο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Σκόκο και Λαγός θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Μπλάνκο και Μπαχά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.