Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Με 2-0 επικράτησαν οι νέοι του ΠΑΟΚ της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΚ.
Δημοσίευση: 05/03/2011 - 15:05
Εύκολα πέρασαν από το δημοτικό γήπεδο Καπανδριτίου οι Νέοι του ΠΑΟΚ αφού επικράτησαν με 2-0 των Νέων της ΑΕΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ντανιέλ Μπατίστα ήταν καλύτερη, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να πιέσει θέλοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αφού στην έδρα της δεν έχει καμιά νίκη το 2011. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είχε καλή αμυντική λειτουργία και προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βγήκε μπροστά χωρίς όμως να καταφέρει να εμποδίσει την κυκλοφορία της Ένωσης. Στο 58' ο Κοτούλας μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για το "δικέφαλο του βορρά". Στο 86 λεπτό, ο Παπαδόπουλος μετά από λάθος της άμυνας των "κιτρινόμαυρων" πραγματοποίησε το τελικό 2-0.

ΑΕΚ (Ντανιέλ Μπατίστα): Moσχονάς, Αργυρίου (79΄Μούχι), Τσαμουρλίδης, Ντούμπερετ (61' Ρόμπς), Γαρουφαλιάς, Φούντας, Παπαδημητρίου (71' Εγγλέζου), Φροξυλιάς, Νικόλτσης, Κλωναρίδης, Αμπντουραμάνι

ΠΑΟΚ (Νίκος Κολομπούρδας): Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Νικολαϊδης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Σάρρος (60' Παπαδόπουλος), Κίτσιος, Σκέμπης, Κοτούλας, Σαββίδης (85' Δερμιτζόγλου), Προβατίδης (65' Χαμάνας).