Περιμένοντας τον Μπλάνκο

Την απάντηση του Ίσμαελ Μπλάνκο περιμένουν στην ΑΕΚ. Σύστημα με Μπλάνκο και Μπαχά ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Την απάντηση του Ίσμαελ Μπλάνκο περιμένουν στην ΑΕΚ. Η πρόταση προς την πλευρά του Αργεντινού ποδοσφαιριστή κατατέθηκε και πλέον αυτός θα αποφασίσει το αν θα την κάνει αποδεκτή ή αν θα προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Η ΑΕΚ προσέφερε στον 28χρονο επιθετικό 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ προβλέπονται και μπόνους κατάκτησης στόχων.

Το γεγονός πως η πλευρά του Αργεντινού ζήτησε χρόνο για να μελετήσει την πρόταση, αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στις τάξεις της ΑΕΚ για αίσιο τέλος της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει τυχόν διαζύγιο του παίκτη με την ΑΕΚ, προκειμένου να κινηθεί για την απόκτησή του. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει δοθεί η απάντηση του Μπλάνκο και η ΑΕΚ να γνωρίζει το αν θα πρέπει να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού ή αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 28χρονου Αργεντινού.

Παράλληλα, ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται στην αλλαγή του συστήματος της ΑΕΚ στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει ένα 4-4-2, με τους Μπλάνκο και Μπαχά στην κορυφή της επίθεσης. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να αγωνιστούν οι Γκερέιρο, Ντιόπ, Μίτσελ και Μάκος, σε σχήμα ρόμβου, ενώ στην άμυνα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, συγκριτικά με αυτούς που αγωνίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου. Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.