Το... μπαλάκι στον Μπλάνκο

Η ΑΕΚ άργησε, αλλά τελικά έκανε τη βελτιωμένη πρόταση στον Μπλάνκο. Η προσφορά, κατά γενική ομολογία, χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.
Δημοσίευση: 04/03/2011 - 21:45

Η ΑΕΚ άργησε, αλλά τελικά έκανε την βελτιωμένη πρόταση στον Μπλάνκο. Έχοντας ως δεδομένο την οικονομική κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στο χώρο του ποδοσφαίρου, η προσφορά της Ένωσης προς τον Αργεντινό άσσο, κατά γενική ομολογία χαρακτηρίζεται ως «άκρως ικανοποιητική». Το θέμα βέβαια δεν είναι ούτε τι λέμε εμείς, ούτε ο κόσμος. Αυτό που θα μετρήσει είναι η απόφαση του Μπλάνκο και των εκπροσώπων του.

Το... μπαλάκι τώρα βρίσκεται στο δικό τους... τερέν. Η διοίκηση ανέβασε τις πάγιες αποδοχές του παίκτη, πρόσθεσε τα διάφορα μπόνους και αν συνυπολογίσουμε την εφορία, έγινε μια ακόμα υπέρβαση στα οικονομικά της ΠΑΕ. Το ποσό βέβαια δεν αγγίζει τις αρχικές απαιτήσεις του Αργεντινού, αλλά αν μη τι άλλο πρόκειται για μια αρκετά βελτιωμένη πρόταση από την πλευρά της διοίκησης.

Σε ότι αφορά στο ματς της Κυριακής ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει και πάλι αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Στην προπόνηση της Παρασκευής δούλεψε αρκετά το 4-4-2 στις δύο παραλλαγές του (με ρόμβο και σε ευθεία στη μεσαία γραμμή). Αρχικά επέλεξε τον Ντιόπ αμυντικό χαφ, τους Μάκο - Μίτσελ στα άκρα και τον Γκερέϊρο πίσω από τους Μπλάνκο - Σκόκο.

Στη συνέχεια το διαφοροποίησε βάζοντας στην ευθεία τους Σκόκο - Ντιόπ - Καφέ (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού είναι τιμωρημένος) - Λαγό και τους Μπαχά - Μπλάνκο στη γραμμή κρούσης. Για τις θέσεις της άμυνας έχουν το προβάδισμα οι Καράμπελας - Δέλλας - Ματέος - Γεωργέας, με τον Χιμένεθ να ζητάει αμυντική συμπεριφορά ανάλογη μ' αυτή του αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη Τετάρτη.