Η τελική πρόταση της ΑΕΚ σε Μπλάνκο

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μπλάνκο κατέθεσε η διοίκηση της ΑΕΚ και πλέον περιμένει την οριστική απάντηση του Αργεντίνου.
Δημοσίευση: 04/03/2011 - 16:25

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μπλάνκο κατέθεσε η διοίκηση της ΑΕΚ και πλέον περιμένει την οριστική απάντηση του Αργεντίνου. Αν τελικά συμφωνήσει ο "Ζορό" θα κοστίζει στην Ενωση περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μέχρι το 2013, καθώς η φορολογία για τους ποδοσφαιριστές είναι αρκετά υψηλή.

Τα καθαρά χρήματα που θα λαμβάνει ο Μπλάνκο, σε περίπτωση που δεχθεί,  είναι 600.000 ευρώ και αν η ΑΕΚ καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αυξήσει το λογαριασμό του κατά 150.000 ευρώ. Σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου το προσωπικό μπόνους φτάνει 20.000 ευρώ ή συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ άλλα τόσα.

Αν απαντήσει αρνητικά, θεωρείται δύσκολο να επανέλθουν οι "κιτρινόμαυροι" με νέα πρόταση.

Η πρόταση κατατέθηκε ηλεκτρονικά και σε αυτή προβλέπονται τα εξής :

- 600.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου
- 150.000 ευρώ μπόνους για κατάκτηση πρωταθλήματος ή συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ
- 20.000 ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου
- 20.000 ευρώ για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μανωλάς στο στόχαστρο των Αγγλων

Για τον Κώστα Μανωλά, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχονται στο "Σπύρος Λούης" την Κυριακή Εβερτον και Μπλάκμπερν. Οι δύο ομάδες έχουν δει και έχουν ακούσει για τον διεθνή αμυντικό και στο ντέρμπι των "δικεφάλων" στέλνουν ανθρώπους τους για να παρακολουθήσουν από κοντά το νεαρό άσο.