Χωρίς προβλήματα με ΠΑΟΚ

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ.

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Η προετοιμασία της Ένωσης συνεχίστηκε την Παρασκευή με προπόνηση στα Σπάτα, η οποία ξεκίνησε στις 10:30. Η μοναδική απουσία για τον Ανδαλουσιανό τεχνικό ήταν αυτή του Σανέλ Γιάχιτς, ο οποίος απουσίαζε με άδεια. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα και βρίσκονται στη διάθεση του Χιμένεθ για το ματς της 25ης αγωνιστικής. Η προετοιμασία της Ένωσης θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση στις 16:300. Μετά το τέλος της, ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο Χιμένεθ αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με τους έντεκα που ξεκίνησαν απέναντι στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Τέλος, όπως ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ: «εκπρόσωποι των Μπλάκμπερν και Έβερτον θα βρεθούν στις 6/3 στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.