Μάντζιος: «Καμία επαφή με ΑΕΚ»

Διέψευσε τα περί επαφών με τη διοίκηση της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Διέψευσε τα περί επαφών με τη διοίκηση της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως κατά το παρελθόν είχε έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Ένωσης, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είχε καμία συζήτηση για ενδεχόμενη μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους» στο τέλος της εφετινής σεζόν. Επίσης, τόνισε πως θα μελετήσει με ηρεμία τις προτάσεις που θα έχει το καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο Μάντζιος μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ: «Είμαι εδώ, γυμνάζομαι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και πήγα να το δω»

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αν έχει συζητήσει κάτι: «Όχι. Παλιότερα υπήρχε σοβαρότατο ενδιαφέρον. Ούτε χθες μίλησα με κάποιον από την ΑΕΚ. Με βρήκε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, με τον οποίο γνωριζόμασταν από τον Πανθηναϊκό και μου είπε απλώς ότι μπορεί να τα ξαναπούμε. Αυτό είναι όλο».

Για το αν θα αποδεχόταν προσφορά της Ένωσης: «Αν συμφωνούσαμε σε μία σειρά πραγμάτων, ασφαλώς. Δεν κλείνω καμία πόρτα στην ΑΕΚ που κάθε χρόνο έχει στόχο δύο τίτλους και πορεία στην Ευρώπη»

Για το τι έχει συμβεί με τη Μαρίτιμο: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε κόντρα. Δεν ήθελαν να μου δώσουν άδεια να έρθω στην Ελλάδα να κάνω επέμβαση στο πόδι μου και πλέον είμαι μόνιμα εδώ. Δεν γυρίζω Πορτογαλία. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει αυτή η υπόθεση, πάντως τον Ιούνιο λήγει ο δανεισμός μου και παράλληλα αποδεσμεύομαι από τον Παναθηναϊκό»

Για το αν προτιμά να συνεχίσει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό: «Έκανα λανθασμένες επιλογές τον τελευταίο χρόνο. Δεν ξέρω. Θα δούμε ποιες είναι οι προτάσεις και θα αποφασίσω. Θα είμαι ελεύθερος και αυτό είναι σημαντικό. Θα είναι μία σημαντική απόφαση στην καριέρα μου»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.