«Να φύγω αν δε με θέλουν»

Δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει στους τελευταίους αγώνες της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει στους τελευταίους αγώνες της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης φέρεται να τόνισε στο περιβάλλον του πως είναι δυσαρεστημένος με τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ και συμπλήρωσε πως από την στιγμή που δεν τον υπολογίζει η ΑΕΚ θα ήταν καλύτερο για τις δυο πλευρές να τελειώσει η συνεργασίας του, με το φινάλε της εφετινής σεζόν. Χαρακτηριστικά, ο 28χρονος επιθετικός τόνισε στους συμπαίκτες του: «Δεν αντέχω άλλο. Να τελειώσει η χρονιά και να φύγω αν δεν με θέλουν».

Ο Μπλάνκο θα έχει τις επόμενες ημέρες μια ακόμα επαφή με τη διοίκηση της Ένωσης, προκειμένου να γίνει η τελευταία προσπάθεια για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Η πρόταση της Ένωσης θα αγγίζει τις 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ θα προβλέπονται και μπόνους στόχων. Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, με την έναρξη επαφών με τους εκπροσώπους του.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο και ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να τον αφήσει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής. Ο Λυμπερόπουλος θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον «Δικέφαλο» του Βορρά στην Τούμπα. Επίσης, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται και ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος είναι τραυματίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.