Η τελική κίνηση της ΑΕΚ…

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η τελική πρόταση της ΑΕΚ προς τον Ισμαελ Μπλάνκο. Παράπονα και συγχαρητήρια από Χιμένεθ.

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η τελική πρόταση της ΑΕΚ προς τον Ισμαελ Μπλάνκο προκειμένου ο Αργεντίνος επιθετικός να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους». Το σίριαλ έχει τραβήξει καιρό όμως καθώς φαίνεται έφτασε η ώρα για να κάνει η Ένωση την τελική της κίνηση για να κρατήσει στην ομάδα τον «Ζορό». Πληροφορίες θέλουν την πρόταση της ΑΕΚ να αγγίζει τις 600.000 ευρώ ετησίως συν βέβαια και αυξημένα μπόνους (τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά).

Στο μεταξύ, η ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ προς τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Πέμπτης, είχε… παράπονα αλλά και συγχαρητήρια.

“Στα τελευταία λεπτά που είχαμε δυο παίκτες περισσότερους στο γήπεδο έπρεπε να αντιδράσουμε διαφορετικά. Και να λειτουργήσουμε με διαφορετικό τρόπο στην ανάπτυξη μας. Να επιλέξουμε παιχνίδι από τα πλάγια, για να μπορέσουμε να ανοίξουμε την άμυνα και να βρούμε χώρο. Δεν το κάναμε όμως. Δεν εκμεταλλευτήκαμε ότι παίζαμε με δύο παίκτες περισσότερους και παρασυρθήκαμε σʼ αυτό που ήθελε να κάνει ο αντίπαλος. Αντίθετα ήταν καταπληκτική η αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σʼ όλους, όχι μόνο στους αμυντικούς. 

Όταν είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με 2-0, σας είχα πει ότι δεν είχε τελειώσει τίποτα και ότι θα έπρεπε να παίξουμε στην ρεβάνς σαν να έχουμε χάσει. Τώρα θα σας πω πάλι το ίδιο. Πρέπει να πάμε να κάνουμε στην Τούμπα το δικό μας παιχνίδι. Το βάρος πρέπει να είναι τώρα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσουμε στα δύο επόμενα ματς για να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας και να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ”, ήταν τα λόγια του Χιμένεθ προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αναφορικά με την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.