Η κόλαση του Μπρούνο

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κάνουν κόλαση το γήπεδο στη ρεβάνς με την ΑΕΚ!

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κάνουν κόλαση το γήπεδο στη ρεβάνς με την ΑΕΚ! Ο Ιταλός τα είχε με τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο τέλος του αγώνα. “Δεν καταλάβαμε τι έγινε σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Ωστόσο πήραμε θετικό αποτέλεσμα και τώρα περιμένουμε την ρεβανς στην Τούμπα. Το γήπεδο πρέπει να είναι και θα είναι γεμάτο. Να μετατραπεί σε κόλαση και να κατακτήσουμε την πρόκριση. Να κάνουμε μπουρ…λο τον επαναληπτικό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός. “Είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς αλλά έχουμε και την ρεβάνς.

Έδωσε πολύ εύκολα κάρτα στον Λίνο σε μία φάση στην περιοχή.  Δόθηκαν πολλά φάουλ έξω από την περιοχή μας”, πρόσθεσε ο στόπερ του “Δικεφάλου ο οποίος αναφορικά με την αμυντική παρουσία της ομάδας είπε: “Δεν είχαμε εύκολο έργο αλλά αντιδράσαμε αποτελεσματικά. Ο Ίβιτς διαμαρτυρήθηκε και αμέσως αποβλήθηκε. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε όμως μπροστά με δύναμη και πάθος γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλη δύναμη”.

Έξαλλος με την διαιτησία του αγώνα ήταν και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Όταν, λοιπόν, τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο (πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη) και του ζήτησαν κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αρκέστηκε σε ένα, αλλά καυστικό σχόλιο: “Την άλλη φορά να παίξουμε με επτά παίκτες! Μπορεί να είναι καλύτερα”, γύρισε και τους είπε όλο νόημα.

Στο μεταξύ, παράπονα τον διαιτητή Σιδηρόπουλο έχουν και στην ΑΕΚ! Οπως τόνιζαν -με ανεπίσημο βέβαια τρόπο- άνθρωποι της Ένωσης, αν κάποια ομάδα πρέπει να έχει παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, αυτή είναι η δική τους ομάδα. Οι “κιτρινόμαυροι” καταλογίζουν στον διαιτητή ότι δεν έδωσε στην ΑΕΚ πέναλτι προς το τέλος του αγώνα, ότι δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Κοντρέρας -όπως θα έπρεπε- και πως επίσης “ανέχτηκε” πολλές καθυστερήσεις από τους φιλοξενούμενους, ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα. 

Στα αγωνιστικά προβλήματα τώρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποχώρησε από τον αγώνα με κάκωση στο δεξί γόνατο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη. Σε πρώτη φάση, πάντως, η συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα είναι αμφίβολη. Ο Νίκος Καράμπελας, με τη σειρά του, παρουσίασε στομαχικές διαταραχές και πυρετό και το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ερχόμενο παιχνίδι, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.