Πίστη για πρόκριση στην Τούμπα

Το 0-0 με τον ΠΑΟΚ έχει πεισμώσει τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για τη ρεβάνς.

Το 0-0 με τον ΠΑΟΚ έχει πεισμώσει τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για τη ρεβάνς ποντάροντας στην καλή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μακριά από το γήπεδό της.«Μπορούμε να τα καταφέρουμε», είναι το σύνθημα που επικρατεί στα αποδυτήρια της “‘Ενωσης” ενόψει του επαναληπτικού της 16ης Μαρτίου στην Τούμπα.

Το 0-0 με τον ΠΑΟΚ ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα με τα στραβοπατήματα της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν για τελευταία φορά στην έδρα τους στις 12 Δεκεμβρίου (4-0 τη Λάρισα) για το πρωτάθλημα. Έκτοτε η ΑΕΚ μετρά επτά ματς δίχως νίκη στην έδρα της, έχοντας υποστεί τέσσερις ήττες (από Ζενίτ, Ολυμπιακό Βόλου, Παναθηναϊκό και Άρη) και παίρνοντας δύο ισοπαλίες (κόντρα σε Κέρκυρα, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ).

Ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Εκτός μάχης  είναι ο τιμωρημένος Παντελής Καφές και  οι τραυματίες Γκέντσογλου και Γιάχιτς. Την Πέμπτη θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Νίκου Λυμπερόπουλου που αποχώρησε με κάκωση στο δεξί γόνατο. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Νίκο Καράμπελα, ο οποίος αγωνίστηκε με υψηλό πυρετό και παρουσίασε στο τέλος του αγώνα στομαχικές διαταραχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.