Στο διαιτητικό δικαστήριο για την επικύρωση της βαθμολογίας ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κινείται πλέον νομικά κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος ζητώντας να υποβιβαστούν μόνο οι 2 τελευταίες ομάδες.
Δημοσίευση: 11/05/2019 - 10:26
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κινείται πλέον νομικά κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος ζητώντας να παραμείνει η προυπάρχουσα κατάσταση σύμφωνα με την οποία υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίστια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος".