Σολάρι: «Μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα» (video)

Πεπεισμένος πως αν η Skoda Ξάνθη παρουσιαστεί συγκεντρωμένη σε όλο το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Εστέμπαν Σολάρι με δηλώσεις του στο novasports.gr.

Πεπεισμένος πως αν η  Skoda Ξάνθη παρουσιαστεί συγκεντρωμένη σε όλο το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Εστέμπαν Σολάρι με δηλώσεις του στο novasports.gr.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να ανεβούμε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Εστέμπαν Σολάρι.

Για το τι πρέπει να κάνει η Ξάνθη για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε την ποιότητα για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να κάνει τεχνικά η Ξάνθη απέναντι στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είναι κοντά οι γραμμές, να παίξουμε συγκροτημένα και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή. Αν τα κάνουμε όλα αυτά θα μπορέσουμε να φτάσουμε και στο γκολ και να πάρουμε αυτό που θέλουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.