Αθόρυβα στο Περιστέρι ο Γεωργίου

Την απόκτηση του Φώτη Γεωργίου ανακοίνωσε το Σάββατο ο Ατρόμητος, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Την απόκτηση του Φώτη Γεωργίου ανακοίνωσε το Σάββατο ο Ατρόμητος, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής Φώτης Γεωργίου θα φορέσει το αγαπημένο μας αστέρι στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια. Σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Το βιογραφικό του παίκτη: «Ο Φώτης Γεωργίου γεννήθηκε στις  19 Ιουλίου 1985 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν η Μαρκό το 2002. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου και τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεδιπλώνοντας το πληθωρικό του ταλέντο. Τον  πρώτο χρόνο έκανε 28 συμμετοχές(2 γκολ) και φέτος  35 συμμετοχές (3 γκολ).
Κι επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, ο Φώτης Γεωργίου ήταν πρώτος σε κλεψίματα παίκτης του ΠΑΣ και 4ος παίκτης της Σούπερ Λίγκας στη κατηγορία αυτή. Ήταν επίσης 1ος παίκτης στα κερδισμένα φαουλ και 6ος στη συνολική κατάταξη. Μοίρασε 4 ασίστ που έγιναν γκολ και 6 ασίστ που δεν έγιναν γκολ. Στην συνολική αξιολόγηση ήταν 21ος παίκτης της μεγάλης κατηγορίας.
Ο Φώτης Γεωργίου που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μέσου έχει συνολικά 86 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική (10 γκολ), 105 συμμετοχές στη Β’ Εθνική (14 γκολ) και 63 συμμετοχές στην Α’ Εθνική (5 γκολ).  Επέλεξε το νούμερο «8» στη φανέλα του.
«Καλοτάξιδος»!

Ο Γεωργίου δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου: «Χαίρομαι πάρα πολύ που από σήμερα είμαι ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους και σίγουρα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος έχει παρουσιάσει ένα πολύ διαφορετικό  πρόσωπο και το απέδειξε και φέτος με την πορεία του στα play off φθάνοντας πολύ κοντά στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Και συμπλήρωσε: «Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας αλλά επέλεξα τον Ατρόμητο για δύο λόγους: Πρώτον επειδή είπα ότι είναι ομάδα με μεγάλους στόχους και δεύτερο γιατί από τις επαφές που είχα με τον κύριο Αγγελόπουλο μου έδειξε πραγματικά πόσο με θέλουν στην ομάδα και πιστεύουν σε εμένα». Και ο Φώτης Γεωργίου κατέληξε: «Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου θέλω να ξέρουν ότι μέσα στο γήπεδο θα δίνω όλη την αγωνιστικότητα μου για να τιμήσω τη φανέλα που φοράω και να τους κάνω χαρούμενους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.