Εντείνει τις προσπάθειες για τον Μπεργκ

Νέες προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας με το Αμβούργο για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, καταβάλλει ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες.
Δημοσίευση: 15/06/2013 - 08:32

Νέες προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας με το Αμβούργο για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, καταβάλλει ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει θέσει ως πρώτο στόχο για την κορυφή της επίθεσης του «τριφυλλιού» τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «πράσινους». Το Αμβούργο αξιώνει χρήματα για να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει στο Αμβούργο πως δε σκοπεύουν να προσφέρουν χρήματα για την απόκτηση του Σουηδού και συμπληρώνουν πως ασχολούνται μόνο με περιπτώσεις παικτών που είναι ελεύεροι.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στρέφει την προσοχή του και στον Ζεράρ Μπι Γκουά Γκοχού. Ο Ιβοριανός επιθετικός μένει ελεύθερος από την Ερτσίγεσπορ, με την οποία σημείωσε 19 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας. Ο 24χρονος Αφρικανός παίκτης εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την οριστική απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη, ενώ αισιοδοξία επικρατεί και για την υπόθεση του Βαγγέλη Μόρα. Τέλος, ικανοποιητικά ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν για τους «πράσινους», καθώς ήδη έχουν φύγει 1.070 κάρτες.