Ο Πασχαλάκης αλλάζει... συναδέλφους

Ο "Superman" αναμένεται να πορευτεί με άλλη ομάδα τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, καθώς ετοιμάζονται ανακατατάξεις στη θέση
Δημοσίευση: 13/05/2019 - 23:23
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί τη σταθερά στην εστία του ΠΑΟΚ. Εκείνο που αναμένεται να αλλάξει στη θέση "1" εν όψει της ερχόμενης σεζόν είναι οι... συν αυτώ. Όπως όλα δείχνουν, οι παρόντες συνάδελφοι του "Superman" θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους και στη θέση τους θα έρθουν άλλοι να πλαισιώσουν τον Έλληνα κίπερ.

Συγκεκριμένα, εκείνοι που βρίσκονται στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν είναι οι Ζίφκο Ζίφκοβιτς και Νίκος Μελίσσας. Ο πρώτος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόκειται να αποκτηθεί με μεταγραφή από τον ΑΟΞ, ενώ ο δεύτερος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ από τον δανεισμό του στη Λαμία, όπου έκανε καλή σεζόν.

Σε ό,τι αφορά στους υπάρχοντες, ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Μάριος Σιαμπάνης αναμένεται να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους (ο δεύτερος είναι σε διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό), ενώ ο Ροντρίγκο Ρέι συζητείται από τους "ασπρόμαυρους" να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.