Καντέ: «Υπέροχες στιγμές στην Ελλάδα»

Ευχαριστημένος με την έως τώρα καριέρα του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σεντρίκ Καντέ.

Ευχαριστημένος με την έως τώρα καριέρα του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σεντρίκ Καντέ. Ο αμυντικός από το Μάλι τόνισε πως έχει ζήσει πολύ ωραίες στιγμές στους «πράσινους» και υπογράμμισε πως σκοπεύει να προσφέρει με την εμπειρία του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Καντέ τόνισε στην Τύπο της χώρας του: «Όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό, ήθελα να αφοσιωθώ στην ομάδα μου και αποφάσισα να απέχω από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας. Είναι ένα άλλο επίπεδο ποδοσφαίρου. Ήταν μεγάλος στόχος για μένα να αγωνιστώ στο Champions League. Έζησα πολύ σημαντικές στιγμές που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ».

Στην συνέχεια, ο παίκτης του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Το Μάλι έχει πλέον μία πολύ νεώτερη ομάδα. Έχει να αντιμετωπίσει τις αποχωρήσεις των Σεϊντού Κεϊτά και Φρεντερίκ Κανουτέ, δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Τώρα έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιους πιο έμπειρους, όπως ο Μαχαμαντού Ντιαρά. Εγώ σκοπεύω να προσφέρω την πείρα μου στην ομάδα».

Τέλος, ο Καντέ έκανε ειδική αναφορά στον Σισέ: «Ο Σισέ δουλεύει σκληρά με στόχο να κερδίσει μία θέση στην εθνική Γαλλίας. Έχει καταφέρει να αποφύγει τους τραυματισμούς και το πιστεύει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.