Περιμένοντας τους τραυματίες

Στο μέτωπο των τραυματιών έχει στρέψει την προσοχή του ο Γιώργος Παράσχος.

Στο μέτωπο των τραυματιών έχει στρέψει την προσοχή του ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνα τεχνικός θα περιμένει τις επόμενες ημέρες να δει αν μπορεί να υπολογίζει στους Νίκο Αραμπατζή και Βίκτορας Γιάκομπ, οι οποίοι δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από πυρετό και έμεινε κλινήρης, ενώ ο Ρουμάνος επιθετικός συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Στέλιος Ηλιάδης και Ρόμπερτ Σζοτ. Από την προπόνηση του «γηραιού» απουσίαζαν οι διεθνείς Γιώργος Κατσικάς και Θωμάς Τσίτας. Η επόμενη προπόνηση του Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11:00.

. Τη θέση του κ. Ελευθεριάδη στο τεχνικό επιτελείο αναλαμβάνει ο κ. Μπάμπης Μαυρίδης, ο οποίος επανέρχεται στην Α΄ Ομάδα, για μία ακόμη φορά, σε ρόλο Γυμναστή, ενώ μέχρι σήμερα είχε την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης της Γ΄ Ομάδας (Κ17). Ο κ. Μαυρίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την αυριανή προπόνηση.
. Ο μέχρι τώρα τεχνικός συνεργάτης του κ. Μπάμπη Μαυρίδη στην Γ΄ Ομάδα, κ. Κώστας Φούντας, αναλαμβάνει ρόλο πρώτου προπονητή, με συνεργάτη τον κ. Μαργαρίτη Κεχαγιά, ο οποίος είχε την ευθύνη του Παιδικού Α΄ (1996). Στο συγκεκριμένο τμήμα θα αναλάβει προπονητής, ο κ. Στέφανος Ντινόπουλος, μέλος του τεχνικού επιτελείου της ‘κυανόλευκης’ Ακαδημίας.
. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ζήτησε, επισήμως και εγγράφως, εισιτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για τον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής (23ης) της Super League, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Κυριακή 20/02, 15:00). Η στάση της γηπεδούχου πλευράς αναμένεται να αποσαφηνιστεί κατά τη σύσκεψη ασφαλείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/02, στις 11:00, στην έδρα διεξαγωγής της συγκεκριμένης αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.