Γκερέιρο: «Ίσως φύγω νωρίτερα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει νωρίτερα από την ΑΕΚ ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει νωρίτερα από την ΑΕΚ ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Πολωνός μέσος της Ένωσης τόνισε πως δεν περίμενε να μένει απλήρωτος στην Ελλάδα, ενώ συμπλήρωσε πως αν έρθει κάποια καλή πρόταση, τότε θα το σκέφτονταν να αποχωρήσει από την Ένωση.

Ο Γκερέιρο δήλωσε στην «sport.interia.pl»: «Το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ έχει διάρκεια για άλλα 2,5 χρόνια αλλά δεν μπορώ να πω εάν θα το ολοκληρώσω. Εάν έρθει μια καλή προσφορά όλα είναι ανοιχτά. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα αλλά είναι σημαντικό. Έφυγα από την Λέγκια και είχα προβλήματα. Όμως το ίδιο γίνεται και στην ΑΕΚ. Όταν ήρθα δεν σκέφτηκα ότι δεν θα μας πλήρωναν. Ονειρεύομαι τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, όπως το ισπανικό το αγγλικό και το γερμανικό».

Στην συνέχεια, ο Γκερέιρο συμπλήρωσε: «Δεν έπαιζα κάθε μέρα και είχα προβλήματα. Άλλωστε είχα και το πρόβλημα υγείας, ενώ είχα κόντρα και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα με τους μισθούς μας που καθυστερούσαν. Τώρα έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, τον Μανόλο Χιμένεθ που ήταν στην Σεβίλλη. Είμαι πρόθυμος να παίξω και να βοηθήσω. Νιώθω καλά και έχω την υγεία μου. Ο σύλλογος μου πλέον βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση, ο νέος πρόεδρος δουλεύει πολύ και έχει βελτιώσει τα οικονομικά. Όσο για την Ελληνική γλώσσα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Τέλος, ο πολιτογραφημένος Πολωνός μέσος της Ένωσης τόνισε: Θυμάμαι την τελευταία μου εμφάνιση με την εθνική ομάδα που είχε γίνει το Νοέμβριο του 2009 στο γήπεδο της Λέγκια Βαρσοβίας με την Ρουμανία (0-1). Από τότε, έχει περάσει ένας χρόνος, αλλά συνέχεια σκεφτόμουν την επιστροφή μου στην εθνική. Για μένα το σημαντικό είναι η καθιέρωση μου στην εθνική Πολωνίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.