Κυριακίδης: «Πρώτα η παραμονή»

Να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η παραμονή στην κατηγορία θέλει από τον Εργοτέλη, ο Ηλίας Κυριακίδης.

Να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η παραμονή στην κατηγορία θέλει από τον Εργοτέλη, ο Ηλίας Κυριακίδης. Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες της ομάδας στους στόχους που έχει θέσει η κρητική ΠΑΕ. Επίσης, αναφέρθηκε και στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Κυριακίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους στόχους της ομάδας σύμφωνα με την βαθμολογική θέση που βρίσκεται: «Το ότι μια ομάδα σαν τον Εργοτέλη κάνει καλά αποτελέσματα και η διαφορά μας από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πίσω δεν είναι μεγάλη, εξηγεί πως το πρωτάθλημα μας είναι δύο ταχυτήτων. Για καλό της ομάδας μας πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, γιατί είναι πολύ εύκολο να φτάσεις στην επικίνδυνη ζώνη εκεί που δεν το περιμένεις. Στόχος μας ήταν η έβδομη θέση, μία παραπάνω απο την μέση. Βλέπετε όμως και εσείς, πως από την έκτη θέση και κάτω υπάρχουν μικρές βαθμολογικές διαφορές.»

Για την μάχη υποβιβασμού στην Football League: «Επειδή γνωρίζω την δυναμική της ΑΕΛ, πιστεύω πως αν ο Αστέρας Τρίπολης ή ο Πανιώνιος νομίζουν ότι η Λάρισα έχει πέσει τότε κάνουν λάθος. Ο Πανιώνιος είχε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων και μας έκανε έκπληξη που δεν ήταν καλός στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα συμφωνήσω με τον Τάκη Λεμονή πως ήταν ένα πισωγύρισμα για τους «κυανέρυθρους» η ήττα αυτή.»

Για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος: «Δικαίως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και δίκαια είναι στις θέσεις που είναι. Μου κάνει εντύπωση που οι «πράσινοι» έχουν συνεχείς μεταπτώσεις στην απόδοση τους. Είδαμε στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ πως παρά την νίκη του δεν προκρίθηκε γιατί δεν ήταν συμπαγής όπως στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Ολυμπιακό, πιστεύω πως δεν πρέπει να εφησυχάζουν. Η διαφορά των 7 πόντων όμως είναι μεγάλη για το σημείο του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, βλέπω πως ο ΠΑΟ προσπαθεί με τα χαφ του να βρει τον Σισέ και αυτό είναι μονότονο ενώ ο Ολυμπιακός είναι πιο απρόβλεπτος αφού διαθέτει διάφορους ποδοσφαιριστές που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι και αυτό είναι πλεονέκτημα.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.