Ρουμπάκης: “Καλή η πορεία μας”

Ο Μανώλης Ρουμπάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Ο Μανώλης Ρουμπάκης μίλησε την Δευτέρα στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Ο έμπειρος παίκτης αρχικά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: “Ξέραμε ότι δίνουμε ένα πολύ δύσκολο, αλλά και σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Το κλειδί για εμάς ήταν ότι μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, ωστόσο δεν σταθήκαμε τυχεροί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση αν αναλογιστεί κανείς και την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, τόνισε: “Πιστεύω ότι η πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα είναι αρκετά καλή. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα, με ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι διαθέτουμε όλες τις προϋποθέσεις για να τερματίσουμε ψηλά. Βέβαια, το ταμείο γίνεται στο τέλος για όλες τις ομάδες και εκείνη τη στιγμή θέλουμε να χαμογελάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον ερχόμενο αντίπαλο και έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Όπως έχει φανεί μέχρι σήμερα το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων μικρές. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο και αυξάνει τις ευθύνες μας”.
 
Φυσικά αναφέρθηκε και στην δική του παρουσία: “Όσο για την δική μου παρουσία αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Το πρώτιστο σε μια ομάδα είναι η συλλογική επιτυχία και μέσα από αυτή έρχεται και η προσωπική καταξίωση. Ένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να είναι ποτέ απόλυτα ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του πρέπει να επιζητάει σε κάθε παιχνίδι κάτι καλύτερο”. 

Τέλος για τον κόσμο του Εργοτέλη, σημείωσε: “Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Θέλουμε να είναι στο γήπεδο ο 12ος παίκτες και να μας βοηθάει κατά τη διάρκεια του αγώνα, να μας ωθεί στις επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται στο Παγκρήτιο και μας στηρίζει, όπως θέλω να προτρέψω αυτούς που δεν έρχονται μέχρι σήμερα στο γήπεδο να έρθουν και εμείς θα τους αποζημιώσουμε με την απόδοση μας και το θέαμα που θα τους προσφέρουμε. Τους θέλουμε στο πλευρό μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.