Παραμένει στον Πανσερραϊκό...

Στον Πανσερραϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γεωργιάδης καθώς η μεταγραφική περίοδος έληξε... <a href="news.aspx?a_id=70337"><b><u>Το σχόλιο του Μανώλη Βογιατζάκη</u></a></b>
Δημοσίευση: 31/01/2011 - 19:38
Στον Πανσερραϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γεωργιάδης καθώς η μεταγραφική περίοδος έληξε και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους Σερραίους.

Η Ένωση έκανε το απόγευμα της Δευτέρας την απέλπιδα προσπάθεια προκειμένου να κάνει δικό της την ύστατη ώρα τον νεαρό επιθετικό. Η ΑΕΚ κατέθεσε στον Πανσερραϊκό πρόταση 500 χιλιαδων ευρώ και επιπλέον τρεις ποδοσφαιριστές δανεικούς αλλά και τα έσοδα ενός φιλικού αγώνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανέμενε την απάντηση του προέδρου της Σερραϊκής ομάδας, Πέτρου Θεοδωρίδη μέχρι την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο το... σίριαλ δεν είχε εν τέλει ευτυχή κατάληξη για τους "κιτρινόμαυρους".

Έτσι λοιπόν η Ένωση ολοκλήρωσε τις μεταγραφές, αποκτώντας με τη μορφή δανεισμού τους Μίτσελ, Μπάχα και Ματέος. Μοναδικό "παράθυρο" για να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, είναι να είναι αυτή τη στιγμή "ελεύθερος" καθώς για τέτοιους ποδοσφαιριστές, η προθεσμία ισχύει μέχρι τις 8 του μήνα...