«Χοντρό» παιχνίδι με Γεωργιάδη

Μετά και την άφιξη του Νταβίδ Ματέος στη χώρα μας, η ΑΕΚ έχει στρέψει το μεταγραφικό "βλέμμα" της στην απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Μετά και την άφιξη του Νταβίδ Ματέος στη χώρα μας, η ΑΕΚ έχει στρέψει το μεταγραφικό “βλέμμα” της στην απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη. Ενός  ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ και ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε ότι επιθυμία του είναι να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Η ήττα του Πανσερραϊκού από τη Λάρισα μειώνει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της ομάδας των Σερρών για παραμονή στην κατηγορία και το γεγονός αυτό ενδέχεται να επηρεάσει θετικά την εξέλιξη της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, την Κυριακή συνεχίστηκαν οι επαφές μεταξύ ΑΕΚ και Πανσερραϊκού και όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Γίνεται προσπάθεια τόσο από την πλευρά την δικεφάλου, όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ώστε να μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του κ. Θεοδωρίδη.

Στην “Ένωση” κρατούν κλειστά χαρτιά όσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, αφού είναι απολύτως λογικό να μη θέλουν να χρεωθούν μια ενδεχόμενη αποτυχία, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή. Όπως σας αποκάλυψε το Novasports.gr την προηγούμενη εβδομάδα, η εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην υπόθεση ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ώρες να γίνει νέα επαφή μεταξύ του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Το βέβαιο είναι ότι από ώρα σε ώρα περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.