Έρχεται και υπογράφει

Εν αναμονή της άφιξης του Νταβίντ Ματέος η ΑΕΚ, η οποία στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Εν αναμονή της άφιξης του Νταβίντ Ματέος η ΑΕΚ, η οποία στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται την Κυριακή στις 16:00 στην Ελλάδα και τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση. Δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, αν το κρίνει αναγκαίο ο Μανόλο Χιμένεθ. Για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 24χρονου αμυντικού αναφέρθηκε και ο Χόρχε Βαλντάνο.

Χαρακτηριστικά, ο παράγοντας της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε στην εφημερίδα «Sportday» για τη μετακίνηση του Ματέος στην ΑΕΚ: «Υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ και ο Ματέος έχει εξουσιοδοτηθεί από εμάς να ταξιδέψει σήμερα για να υπογράψει το συμβόλαιό του». Οι οικονομικές απολαβές του παίκτη θα φτάσουν τις 250 χιλιάδες ευρώ, καθώς η ΑΕΚ θα καλύψει το μισό συμβόλαιο που έχει με τη Ρεάλ Μαδρίτης (500 χιλιάδες ευρώ).

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή ξεκινάει η προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεσή του και τον Ναμπίλ Μπάχα, ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά μαζί με τους νέους του συμπαίκτες. Ο 30χρονος επιθετικός θα προσπαθήσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να είναι αυτός που θα λάβει την οριστική απόφαση για το αν θα έχει στη διάθεσή του τον παίκτη.

Η Ένωση πέρασε νικηφόρα 2-0 από τα Πηγάδια και παρά τις απουσίες της έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο αγώνας με την Ξάνθη ανήκει πλέον στο παρελθόν και η προσοχή όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ. Τέλος, μια ακόμα κίνηση για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες η ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ αναμένεται να φτάσει τις 400 χιλιάδες ευρώ και έναν εκ των Έντερ ή Νταντόμο ως έμψυχο αντάλλαγμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.