Με Φερέρ και Σακάτα

Με τους Σακάτα και Μανέλ Φερέρ να δίνουν το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης.
Δημοσίευση: 20/01/2011 - 13:47

Με τους Σακάτα και Μανέλ Φερέρ να δίνουν το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης. Ο Ιάπωνας μέσος ξεκίνησε προπονήσεις με τους «κίτρινους», ελπίζοντας πως θα πείσει την τεχνική ηγεσία για την αγωνιστική του αξία και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο συνεργασίας. Επίσης, στις εγκαταστάσεις των «κίτρινων» βρέθηκε και ο Ισπανός μάνατζερ, ο οποίος έχει προτείνει τον Ιάπωνα. Όπως φαίνεται ο Φερέρ θα αναλάβει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στον Άρη, μετά την απομάκρυνση του Κούπερ.

Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μηχαλήτσου, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού. Η προετοιμασία των «κίτρινων» ενόψει Εργοτέλη συνεχίστηκε με τους Κόκε, Μενδρινό, Αγτζίδη, Πρίττα και Οριόλ, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο τελευταίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία των συνεχών ενοχλήσεων στο πόδι του. Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάστηκαν ο Χαβίτο και ο Ρονάλντο. Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση.