Μίτσελ: “Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ”

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην ΑΕΚ δήλωσε ο Μίτσελ κατά την άφιξή του στην Αθήνα, λίγο μετά τις 13:30. Τι δήλωσε ο Ισπανός μέσος. Αναλλοίωτη Αξία!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μίτσελ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, έως το τέλος της σεζόν. Ο παίκτης αποκτήθηκε δανεικός για έξι μήνες και δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Μίτσελ είχε απαγόρευση δηλώσεων από τον μάνατζέρ του, όμως κατά την αποχώρησή του από το αεροδρόμιο και λόγω της πίεσης που δέχτηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, η οποία συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν ξέρω για το αν θα μπει οψιόν αγοράς στην συμφωνία. Εγώ θα μείνω μέχρι τον Ιούνιο και μετά βλέπουμε».

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Καλαμιώτη στη Νίκη Βόλου. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καλαμιώτη στην ομάδα της Νίκης Βόλου με τη μορφή δανεισμού έως τις 30/06/11».

Τέλος, τον Σπύρο Οικονομόπουλο θα βραβεύσει με τον Ολυμπιακό Βόλου η ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της να βραβεύει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με πολυετή προσφορά και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στον Σπύρο Οικονομόπουλο.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον κ. Οικονομόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του θα βραβεύσει τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης μετά τη λήξη της.

Ο Σπύρος Οικονομόπουλος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα από το 1979 έως το 1992. Ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988-89, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το Κύπελλο το 1983 και το πρωτάθλημα το 1992. Κέρδισε το χρίσμα του διεθνούς και υπερασπίστηκε την εστία της ΑΕΚ συνολικά 115 φορές».

Το σχόλιο του Μανώλη Βογιατζάκη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.