Ποικιλίδης: «Παλαιστές στη φισούνα»

Στα όσα έγιναν στη φισούνα του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.
Δημοσίευση: 20/01/2011 - 15:08

Στα όσα έγιναν στη φισούνα του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. Ο γενικός αρχηγός του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν άτομα που ασχολήθηκαν με το άθλημα που ασχολήθηκε και ο ίδιος.

Ο Ποικιλίδης τόνισε αρχικά: «Αυτά που γίνονται εν έτη 2011 στο στάδιο Καραϊσκάκη, με την ομάδα των τροπαίων και του Τσάμπιονς Λιγκ μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και κατά την έναρξη του β' μέρους. Μετά ηρέμησαν τα πράγματα. Όσα συνέβησαν στο ημίχρονο, στη φισούνα, σίγουρα ο κόσμος δεν μπορεί να τα καταλάβει. Είναι πολύ περίεργο που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκαν τόσα άτομα σε εκείνο το χώρο. Εβδομήντα, ογδόντα, ενενήντα, δεν ξέρω πόσα ακριβώς άτομα μαζεύτηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα. Υπήρχαν εκεί άτομα που ασχολήθηκαν με το άθλημα που ασχολήθηκα και εγώ. Ο παρατηρητής ήταν δίπλα μου και με παρακαλούσε να σταματήσω το επεισόδιο. Συμβαίνει μόνο στο Καραϊσκάκη αυτό. Οι κύριοι του Ολυμπιακού, ο κ. Τσιρώνης μπορεί να έλεγε ότι δεν συνέβαινε τίποτα, μιλούσε για μεμονωμένο περιστατικό. Πουλούσανε τρέλα. Ακόμη, πίσω από τον πάγκο υπήρχε μία ομάδα δέκα ατόμων και πετούσαν αντικείμενα. Με την ανοχή της Αστυνομίας. Πώς δια μαγείας εμφανίστηκαν τόσα άτομα. Κάποια από αυτά τα άτομα προσπαθούσαν να προπηλακίσουν ποδοσφαιριστές, εμάς, σιχάθηκα. Δυστυχώς αυτά τα βλέπουμε μόνο στο Καραϊσκάκη. Ο Τάσος Μητρόπουλος προσπάθησε να βοηθήσει. "Τι να κάνω Παναγιώτη δεν είδα αυτόν που χτύπησε τον Μουσλίμοβιτς" μου είπε. Όντως χτυπήθηκε ο Μουσλίμοβιτς. Πίσω από το γόνατο έχει μία μελανιά. Πάντα εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και πέρσι στο ματς των πλέι οφ και της κανονικής περιόδου».

Όσον αφορά στον διαιτητή Τσινιάρη, τόνισε: «Απέβαλε τον κ. Χάβο που είπε "σφύριξε ένα φάουλ για μας", ενώ όταν του ζητούσα να κάνει συστάσεις ότι θα διακόψει το παιχνίδια για την ιαχή "Βούλγαροι", δεν έκανε τίποτα. Πραγματικά θα ήθελα να διαβάσω την έκθεσή του παρατηρητή. Αν δεν γράφει τίποτα, σημαίνει ότι είναι διακοσμητικό στοιχείο. Αν ήταν 50-50 ο διαιτητής δεν θα είχαμε πρόβλημα και θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίξεις με τέτοια διαιτησία. Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι. Πόσα αποθέματα να έχουν για να αντέξουν. Ήταν η δεύτερη χειρότερη διαιτησία μετά τον κ. Σπάθα».

Τέλος, ο Ποικιλίδης υπογράμμισε: «Δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχει ένας ακόμη αγώνας. Αν δείξουμε την ίδια σοβαρότητα με αυτή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα θα περάσει στο β' γύρο».